Întrebări Frecvente

Cele mai frecvente întrebări.

Aveți întrebări despre sistemul dumneavoastră Kirby? 
Începe prin a răsfoi prin raspunsurile noastre la cele mai dese întrebări.
De la probleme de vid până la întreținere generală.
Dacă nu ai găsit răspunsul pe care îl cauți , nu ezita să ne scrii .

Întrebări Frecvente

 

Întrebări Frecvente ASPIRATUL

Aceasta este pedala dvs. Neutrală / Drive. Când aspirați sau utilizați șamponul pentru covoare în poziție verticală, apăsați în jos pedala Drive (D). Aceasta activează asistența tehnică Tech Drive® pentru a facilita împingerea Kirby-ului.

Pentru echilibrul utilizării produsului (de exemplu, curățarea suprafețelor dure ale pardoselii, aspirarea în modul  cu furtun de fixare, aspirarea în modul de mână, utilizarea pompei de aer, accesoriu turbo, etc.) împingeți în jos pedala Neutral (N).

Există o linie de umplere pe sacul de unică folosință și atunci când murdăria ajunge la această linie, ar trebui să înlocuiți acest sac, deoarece nu mai poate filtra corespunzător. Asigurați-vă că utilizați doar saci cu filtru Genuine Kirby ,  disponibili la noi , pentru a vă asigura că sistemul dvs. Kirby se curăță corect.

Nu vă sugerăm să spălați geanta exterioară sau să o udați.

Există câteva motive pentru care acest lucru se poate întâmpla. Este posibil ca aspiratorul să nu fie setat la înălțimea corespunzătoare. Dacă duza este prea ridicată și nu are înalțimea corespunzătoare, peria nu va ajunge pe podea pentru a o curăța corect. Pentru a regla înălțimea, apăsați pur și simplu pedala de reglare a înălțimii  din partea laterală a unității. 

Un alt motiv poate fi pentru că rola de perii nu se rotește. Dacă indicatorul rotilor de perie de pe duză nu este aprins, acest lucru ar putea însemna următoarele: rola de perie nu se rotește liber sau cureaua alunecă, este ruptă sau nu este cuplată.Pentru a cupla rula de perie, întoarceți mânerul elevatorului curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază.

În cele din urmă, s-ar putea să aveți sacul de unică folosința plin. Verificați sacul de unică folosință pentru a vedea dacă este plin și înlocuiți-l dacă este.

Nu. Nu folosiți Kirby-ul pentru a trage apa de pe podea sau de pe covor.

ȘAMPONUL de CURĂȚARE

În primul rând , folosiți decât șamponul pentru covoare Genuine KIRBY , cu sistemul dumneavoastră. Deșurubați capacul mare de la rezervorul de șampon și folosiți-l pentru a măsura șamponul pentru covoare. Nu folosiți capacul de la sticla cu șampon pentru a măsura. Pentru o cameră mică, umpleți rezervorul cu apă până la prima linie a rezervorului și adăugați un capac de șampon. Pentru a curăța o cameră mare, umpleți rezervorul cu apă până la a treia linie și adăugați trei capace de șampon.

Pentru a produce în mod corespunzător spumă, capacul de spumă și burete de spumă trebuie să fie la locul lor în rezervorul de șampon. Pentru a verifica acest lucru, scoateți rezervorul și asigurați-vă că sunt în poziție corectă.

Ar putea fi unul din cele două motive :  Capacul și/sau buretele de spumă nu sunt la locul lor. Acest lucru ar permite să se distribuie prea multă apă, umezind excesiv covorul.
Ar putea fi și curățarea repetată a aceleași zone. Pentru a evita umezirea excesivă, lăsați sistemul să distribuie un strat de spumă pe covor și apoi întoarceți supapa de pe rezervorul de șampon în poziția OFF înainte de a reveni peste zonă pentru a lucra în spumă și frecați covorul.

Verificați și fiți siguri că aveți capacul și buretele de spumă puse. Capacul de spumă intră în orificiul mic al rezervorului șampon , iar furtunul trece prin el și buretele intră în orificiul mare al rezervorului.

Întrebări Frecvente

Dacă ai mai multe întrebări în legătură cu Garanția sistemului KIRBY , scrie-ne aici și te vom contacta în cel mai scurt timp :

Intrebari frecvente Kirby Cluj Aspirator